merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trädgårdsmedarbetare: Våtmarken med kringliggande områden (säsongsanst.)

vid Bergianska botaniska trädgården. Sista ansökningsdag: 2019-01-31.

Bergianska trädgården är en botanisk trädgård belägen vid Brunnsviken inom Kungliga nationalstadsparken i Stockholm och har som uppgift att sprida kunskap och information om biologisk mångfald, botanik och hortikultur. Trädgården drivs i samarbete mellan Stockholms universitet och Kungliga Vetenskapsakademien och besöks årligen av ca 100 000 besökare och 600 skolklasser.

I trädgården finns ca 6000 arter växter från olika världsdelar. Förutom en botanisk trädgård med Sveriges mest omfattande växtsystematiska kvarter, stora köksväxtområden, örtagård och en botanisk parkdel med olika växtgeografiska områden finns växthus och Naturens hus (miljö- och naturskola). Det största växthuset, Edvard Andersons växthus, är i huvudsak publikt och omfattar även en museibutik/café i entrén. Trädgården har ca 20 fast anställda och ca 10 säsongsanställda. För ytterligare information om trädgården se www.bergianska.se.

Arbetsuppgifter
Att bistå trädgårdsmästaren i skötseln av främst våtmarksområdet och kringliggande parkområden. Plantering och skötsel av Bergianska trädgårdens mycket artrika växtmaterial. Gräsklippning och slåtter. Arbetet är fysiskt påfrestande.

Kvalifikationer
Eftergymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från användning av trädgårdsmaskiner. Ett genuint växtintresse och estetiskt sinne är grundläggande för arbete i en botanisk trädgård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är erfarenhet från likvärdigt arbete vid Bergianska botaniska trädgården, maskinvana från olika typer av trädgårdsmaskiner samt bred växtkännedom. Vi ser gärna att du har B-körkort. Stort eget ansvarstagande är ett måste.

Anställningsvillkor
Säsongsanställning. Anställningen avser heltid och gäller två till åtta månader under tiden mars till november. Tillträde efter överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
OBS! Den fullständiga annonsen hittar du på Stockholms universitets webbsida su.se/jobb.

Närmare information om anställningen lämnas av trädgårdsmästare Åke Kestner, tfn 08-16 40 88 (ej fredagar), ake@bergianska.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 40 17, st@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet – forskning, utbildning och samverkan i den internationella frontlinjen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se