merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Slöjdlärare med inriktning trä- och metall

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Vi söker Slöjdlärare, med inriktning trä- och metall, till Fridtjuv Bergskolan och i Ödeshög.

Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Fridtjuv Bergskolan är en skola med ca 300 elever. Vi tar även emot elever från Rök skola som har sin undervisning i slöjd hos oss. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Fridtjuv Bergsskolan behöver fylla på med en slöjdlärare med inriktning trä- och metall inför vårterminen 2019.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren lärare, det viktiga är att du tillför entusiasm och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning, kollegialt lärande är därför viktigt för oss. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%, med start omgående eller enligt överenskommelse. 
Om du vill veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Annika Tollén, 0144-350 56, annika.tollen@odeshog.se
Fackliga representanter: linda.johansson@odesnhog.se Lärarförbundet, eller susanne.zetterval-krantz@odeshog.se Lärarnas riksförbund.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-01-31. 
Vi tar endast emot ansökningar i vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se