merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lv 6 rekryterar tidvis tjänstgörande läkare

OM TJÄNSTEN

Luftvärnsregementet rekryterar tidvis tjänstgörande läkare till insatsorganisationen.

Typ av anställning: Tillsvidareanställning, tidvis tjänstgöring, tjänstgöring sker efter överenskommelse

Placeringsort: Halmstad

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal

Luftvärnets huvudsakliga uppgifter är att upptäcka och bekämpa fientliga luftmål, tillsammans med övriga delar av luftförsvaret. Luftvärnet genomför nu den största förändringen sedan truppslaget tillkom. Ombeväpning pågår till nya och kvalificerade luftvärnssystem med helt andra förmågor än tidigare. Vi söker och rekryterar därför personal med kompetens inom försvarsmedicin som vill vara en del av framtidens luftvärn.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att ingå Försvarsmaktens insatsorganisation innebär att du som läkare deltar i militära övningar, utbildningar, insatser och kan komma att fortbilda egen personal, såväl legitimerad som värnpliktig, inom ditt ämnesområde.

Läkare till förbandsplatsgrupp leder och ingår i ett team bestående två sjuksköterskor, och fyra värnpliktade sjukvårdare. Förbandsplatsgruppen kan liknas vid en civil vårdcentral med allt från förebyggande/daglig sjukvård till traumafall.

Försvarsmakten erbjuder stora möjligheter för din utveckling inom ledarskap/pedagogik samt även inom eget ämnesområde.

Krav

-Svensk medborgare

-Godkänd säkerhetsprövning

-Legitimerad läkare

-Godkända fysiska bas- och tilläggskrav

Meriterande kvalifikationer

-Tidigare erfarenhet från Försvarsmakten

-Utförd värnplikt/grundutbildning

Personliga egenskaper

Som tidvis tjänstgörande läkare i Försvarsmaktens insatsorganisation behöver du ha en bra fysisk och psykisk förmåga, du gillar tempoväxlingar och letar efter en ytterligare utmaning i ditt arbetsliv.

Vi vill att du är intresserad av pedagogik och tar möjligheter att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till ditt team.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocess

Lämpliga individer kallas till intervju löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse och efterhand.

Din ansökan skall innehålla CV, personligt brev samt kopia på läkarlegitimation.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:

Lt Jimmy Andersson, Sjukvårdsföreträdare Lv Bat

070-6752400 eller jimmy.andersson@mil.se

Peter Ceimertz, Personalchef Lv Bat, peter.ceimertz@mil.se

Fackliga företrädare
Saco, Karin Ekbom
SEKO, Marianne Bandheim
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Roger Nilsson
Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Ansök senast 2019-03-01


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se