merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrajobb för soldater, nattetid (Malmö Airport)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work söker dig med försvarsmaktsbakgrund som vill arbeta nattetid!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs i en utförande roll. Du är en person som tycker om att att se direkt resultat av ditt arbete och hålla ordning runt omkring dig. Du trivs med att ha återkommande arbetsuppgifter och sätter prestige i att snabbt etablera dig på arbetsplatsen.

Du har en annan huvudsaklig sysselsättning som heltidsarbete eller helfartsstudier. Tjänsten passar särskilt dig som är GSS/K/Yoff och vill arbeta extra då tjänsten tillåter alternativt dig som är student och har en pågående deltidstjänstgöring i Försvarsmakten. Du kommer att ingå i en extrajobbspool och bli erbjuden arbetspass löpande. Det finns inget krav på att acceptera passen men Military Work uppskattar om du har en uppfattning om hur mycket du vill och kan arbeta. Det kommer finnas stora möjligheter att kombinera detta extraarbete med andra extraarbeten inom ramen för Military Works QRF.

Du behöver inte ha några formella kompetenser inom lagerarbete.

Skallkrav:

• Tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten alternativt en pågående tjänstgöring och viljan att arbeta extra
• En annan pågående huvudsaklig sysselsättning som heltidsarbete eller helfartsstudier

Ansökningar som inte uppfyller skallkraven kommer ej att behandlas.

ANSÖKAN TAS EJ EMOT VIA E-POST

Vad är uppgiften?

Du kommer att arbeta på TNT:s lokaler på Sturup med lastning och utskeppning av paket och annat gods som ankommer med flyg från TNT:s Europa-hub. 

Historik

Dettta är Military Works första leverans till TNT som skapat den goda relationen vi har med företaget. Beställande chef är själv fd soldat och utlandsveteran och började på samma nattpass för några år sen.
 
Uppdragsgivaren

TNT är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I Sverige är bolaget ca 350 anställda och finns på fem orter; Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm och Örebro.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se