merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Smed/metallarbetare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


ARBETSUPPGIFTER
Hjälp oss att bygga en modern stad!
Kommunteknik söker smed/ metallarbetare till smedjan på Augustenborg. Vi söker dig som har branscherfarenhet för att självständigt kunna arbeta med tillverknings- och monteringsarbete i verksamhetens varierande smidesuppdrag. Under stor det av arbetstiden är man ute i Malmö stad på varierande uppdrag för att utföra olika beställningar.

I dina arbetsuppgifter ingår tillverkning, underhåll, plåtslageri, montering och reparationsarbete i varierande smidesuppdrag. Du ger service till och har nära kontakt med kunden vid olika design- och specialuppdrag. Du behärskar ritningsläsning och kan omsätta beställarens skisser och ritningar till produkter. Vår kund är till största del Gatukontoret och avdelningen stadsfastigheter. Som erfaren smed förväntas du behärska materialkvalitet och göra val av, utföra och säkerställa olika svetsmetoder med mig, tig och pinne.

Vi tillverkar t ex smidesdekorationer till Malmö stads uterum såsom blomsterkorgar staket och entréer, spångar/broar/trappor/gångjärn galler och belysningsarmaturer.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom plåt och svets eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du dessutom en KY-utbildning med inriktning mot smide, utbildning i heta arbeten samt säkerhet på väg är det meriterande.

Vi söker dig som kan läsa ritningar och utföra olika svetsmetoder med mig, tig och pinne och har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. VI ser det meriterande om du har längre erfarenhet inom yrket.

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav i tjänsten liksom grundläggande kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är kreativ och intresserad av att hitta nya lösningar och infallsvinklar till våra kunder. Att självständigt kunna planera dina uppdrag och hålla dig till utsatta tidsplaner är också av stor betydelse. För dig är det viktigt med bra kundkontakter och att hålla en hög kvalitet. Du är noggrann och gillar att samarbeta med människor med olika bakgrund och erfarenheter.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställning. För vikariatet krävs ett års erfarenhet inom yrket.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se