merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Swedec söker handläggare för utveckling av ammunitionsmateriel

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum, Swedec, söker handläggare för utveckling av ammunitionsröjningsmateriel
Swedec ingår i Försvarsmakten och är ett nationellt kompetenscentrum för ammunitions- och minröjningsverksamhet på land. Swedec har till uppgift att; utbilda personal, utveckla materiel, metoder och tekniker samt lämna stöd till Försvarsmakten och andra myndigheter avseende ammunitions- och minröjning.

Vi söker dig som har bred kompetens och erfarenhet inom konventionell ammunitionsröjning (CMD) och minröjning och vill jobba med utveckling inom området. Befattningen som handläggare för utveckling av ammunitionsröjningsmateriel är placerad vid Funktionsenheten.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:stödja FMV med pågående materielprojekt, bl.a. utarbeta målsättningsunderlag,leda test- och försöksverksamhet avseende materiel,genomföra behovsutredningar och föreslå utvecklings-, avvecklingsåtgärder samt vidmakthållande av materiel och förmågor,följa upp teknik- och omvärldsutveckling inom eget ansvarsområde,stödja utbildning och operativ stödverksamhet 

Grundläggande kravAmmunitionsröjningsledare CMDSvenskt medborgarskapB-körkort 

Meriterande kvalifikationer:Erfarenhet internationell tjänstgöringErfarenhet från projektledning eller motsvarandeGod teknisk förståelseGod förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelskaErfarenhet avseende FM materielprocess 

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är analytisk och handlingskraftig samt tar ett personligt ansvar och vill hjälpa andra. Du har social kompetens och en pedagogisk förmåga. Du trivs både med att arbeta självständigt med egna projekt som i grupp.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Befattningsnivå: Militär befattning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Arbetsort: Eksjö

 

Upplysningar om befattningarna

För frågor angående befattningen hänvisas till avdelningschef, major Arne Varnander 070-607 55 71. För frågor angående anställningsförhållanden hänvisas till HR-chef Frida Berglund 076-649 21 53.

Välkommen med din ansökan! Ansökan inklusive personligt brev skall vara Swedec tillhanda senast 2019-01-31. Ansök på www.forsvarsmakten.se (under rubriken Jobba här/Lediga jobb). Anställningsintervjuer kommer att genomföras i januari.

Fackliga företrädare

 

OFRO Clas-Inge Karlsson, SACO Marie-Louise Johansson, OFR/S Carola Blomdahl samt SEKO Helena Skoglund nås via växeln 0381-180 00.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum SWEDEC (Swedish EOD and Demining Centre) är Sveriges kompetenscentrum för nationella och internationella uppgifter till lands inom ammunitions- och minröjning både inom militär och humanitär verksamhet, med fokus på utbildning, utveckling och operativt stöd. SWEDEC bidrar till ökad säkerhet och effektivitet genom att med hög kvalitet leverera korrekt information och utbildning. SWEDEC ger såväl teknisk som operativt stöd inom ammunitions- och minröjningsområdet. Personalens spetskompetens kompletteras av samarbete med internationella experter och humanitära organisationer.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra
balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se