merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionsledare till Regional stab vid Södra Militärregionen (MR S)

Välkommen till Regional stab vid MR S

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som produktionsledare i Regional stab kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att bestå av att samordna underlag för produktionsplanering för övningar och andra verksamheter för Regional stab och hemvärn inom MR S i ett flerårigt perspektiv. Det innefattar även resursplanering avseende ekonomi, materiel, personal mm. Vid genomförandet kommer du dessutom följa upp resultat och resursförbrukning.  Du samordnar projekt tillsammans med övriga vid staben,. Planeringen omsätter styrningar från nationell nivå (Försvarsmaktens högkvarter) till styrningar för de utbildningsgrupper som skall utbilda Hemvärnet i regionen. Du samordnar verksamhetsplanering och budgeteringsarbete. Arbetet innebär att du ska ha en utvecklad förmåga att självständigt och i samverkan/dialog med andra kunna hantera komplex planering av verksamhet.

I din roll som produktionsledare är du stabsmedlem vilket innebär att du även kommer få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab.

Kvalifikationer
Utbildning: Yrkesofficer OF4. Sökbar för OF 3
Erfarenhet av arbete med produktionsledning från förbandsnivå och Högkvartersnivå.
Dokumenterad chefserfarenhet
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
B-körkort

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med hemvärn och frivilligverksamhet,
Erfarenhet av och kunskap om att arbeta med planering av verksamhet och ekonomi inom Försvarsmakten
Goda kunskaper i Officepaketet
Erfarenhet av SAP/ PRIO

Personliga egenskaper
De egenskaper vi söker generellt innefattar bl a ansvarskänsla och gott omdöme, samarbetsförmåga, tempoväxlingsförmåga, noggrannhet, utvecklings- och resultatfokus samt analysförmåga. Du ska vara stresstålig och dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

I just denna befattning söker vi även goda chefsegenskaper.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: SC Karl Johan Nyberg, via växel 046-36 80 00
Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist: Martin Beckman, 072-9841118

Regionala staben vid MR S
Är ett krigsförband lokaliserat till Revingehed utanför Lund. Staben består av officerare samt civila tjänstemän.

Chefen för Södra Militärregionen med regional stab leder underställda militära förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Stabens primära uppgift är att stödja Chefen MR S avseende informations-, analys- och beslutsunderlag samt i dennes ledning och ansvar i fred, kris och krig. Ledningen är både kortsiktig och långsiktig och omfattar såväl militära förband som civila samverkanspartners i länen Skåne, Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Jönköping och Östergötland.

Övriga krav
För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Befattningen är placerad i Revingehed
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-03. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga representanter
OF Johan Sjökvist
OFR/S Sena Seladin
SACO Christel Juhlin
SEKO Tony Borg
Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se