merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrajobb på lager i Helsingborg

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Militär bakgrund?

Vill du jobba extra utöver din huvudsakliga sysselsättning?

Fortsätt läs!

 

 

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer blir anställd på Military Work för att tjänstgöra som lagerarbetare ute hos en av våra större kunder i Helsingborg.

För att bli anställd på Military Work förväntas att du har en stark soldattidentitet på så vis att du lever upp till de grundläggande militära värdena så som rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. Vi förväntar oss att du är arbetsam, driven och kommunikativ både gentemot kollegor på arbetsplatsen och gentemot chefer. Du har en naturlig initiativförmåga och arbetar alltid i chefens anda.

Krav
- Bakgrund från Försvarsmakten.
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% så som studier, eller annat arbete.
- Rätt mental inställning.

Meriterade
- Erfarehet från lagerarbete.
- Truckkort.
- Deltidstjänstgörande i Försvarsmakten så som GSS/T, Hemvärn eller reservofficer.

Military Work rekryterar stolta medarbetare med hög förmåga att leverera effekt på arbetsplatser. Vi vill att vår personal utvecklas med oss. Våra chefer, som givetvis också har militär bakgrund, är noggranna med att alla anställda ska få den utvecklingsmöjlighet som de förtjänar.

Påbörja din MW-karriär, sök nu!

Ansökan tas ej emot via e-post.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se