merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Planeringsofficer till Regional stab vid Södra Militärregionen (MR S)

Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR S

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som planeringsofficer vid Södra militärregionens stab innebär att planera för den övningsverksamhet som bedrivs i regionen. Detta innebär att Du leder egna projekt och tillsammans med övriga vid staben, samordnar övning och träning inom regionen. Planeringen omsätter styrningar från nationell nivå (Försvarsmaktens högkvarter) till styrningar för de utbildningsgrupper som skall utbilda Hemvärnet i regionen. Du deltar i såväl verksamhetsplanering som budgeteringsarbete. Arbetet innebär att du ska ha en utvecklad förmåga att självständigt och i samverkan/dialog med andra kunna hantera komplex planering av verksamhet.

I din roll som planeringschef är du stabsmedlem vilket innebär att du även kommer få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab

Kvalifikationer
Yrkesofficer OF 2
God erfarenhet av planering och genomförande av övning och träning inom Försvarsmakten.
Erfarenhet av planeringsprocessen inom Försvarsmakten.
Erfarenhet av stabstjänst på taktisk nivå eller förbandsnivå.
Goda kunskaper i Officepaketet.
B-körkort.

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet av och kunskap om att arbeta med planering av verksamhet och ekonomi inom Försvarsmakten
Erfarenhet av SAP/ PRIO
Erfarenhet av Hemvärnets verksamhet samt hur arbetet vid utbildningsgrupperna sker.

Personliga egenskaper
De egenskaper vi söker generellt innefattar bl a ansvarskänsla och omdöme, samarbetsförmåga, tempoväxlingsförmåga, noggrannhet, utvecklings- och resultatfokus samt analysförmåga. Du ska vara stresstålig och dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta planeringschef, övlt Ove Tirud, 070-675 23 88.
Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta. HR-specialist: Martin Beckman, 072-9841118

Södra Militärregionen (MR S)
Är ett krigsförband lokaliserat till Revingehed. Staben består av kontinuerligt tjänstgörande officerare samt civila tjänstemän.

Chefen för Södra Militärregionen med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionen omfattar de geografiska länen: Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne.

Övriga krav
För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom Försvarsmakten.
Befattningen är placerad i Revingehed
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser gärna sökande från alla Försvarsgrenar med marktaktisk kunskap 
Vi ser gärna kvinnliga sökande

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-03. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga representanter
OF, Johan Sjökvist
OFR/S, Sena Seladin
SACO, Christel Juhlin
SEKO, Tony Borg
Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se