merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ledningssystemchef  till Regional stab vid Södra Militärregionen (MR S)

Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR S

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ledningssystemchef i den Regionala staben vid MR S är du sektionschef vid J6 och ansvarar för den övergripande systemlösningen för C MR S ledning och ledningsbehov. Du ansvarar för att arbetsleda personal inom sektionen i form av att planera, fördela och prioritera arbetsuppgifter. Arbetet ställer höga krav på Din planeringsförmåga och kommunikativa förmåga. Arbetet innebär också krav på god analytisk förmåga och Din förmåga att bygga samarbete inom ledningsområdet och ha kontakt med andra organisationer inom och utom Försvarsmakten.

I din roll som ledningssystemchef är du stabsmedlem vilket innebär att du kommer få leda projekt och samt stödja övriga sektioner och funktioner inom staben. Totalförsvarsområdet är under utveckling, där Du har ansvar för ledningsområdets utveckling i samvekan med övriga samverkansparter. Det innebär bland annat deltagande vid funktionsspecifika möten inom Militärregionen. I din roll som ledningssystemchef är du stabsmedlem vilket innebär att du även kommer få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab

Kvalifikationer
Yrkesofficer OF 3
Dokumenterad ledarerfarenhet
Erfarenhet av stabsarbete på taktisk, operativ eller förbandsnivå
Erfarenhet av FM ledningssystem
God förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift på svenska
Mycket god kommunikativ förmåga
God erfarenhet av administrativt arbete och förmåga att organisera och strukturera arbete
B Körkort

Meriterande kvalifikationer
Grundkurs samband
Goda kunskaper om UK/HF system
Goda kunskaper om RAKEL systemet
Dokumenterad signalskyddsutbildning
Kunskap om FTN (Försvarets Telenät)
Kunskap och insikt i totalförsvarsarbete

Personliga egenskaper
De egenskaper vi söker generellt innefattar bl a ansvarskänsla och omdöme, samarbetsförmåga, tempoväxlingsförmåga, noggrannhet, utvecklings- och resultatfokus samt analysförmåga. Du ska vara stresstålig och dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Ledningssystemchef mj Lennart Johansson, 0706-895637
Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist: Martin Beckman, 072-9841118.

Regionala staben vid MR S
Är ett krigsförband lokaliserat till Revingehed. Staben består av kontinuerligt tjänstgörande officerare samt civila tjänstemän.

Chefen för Södra Militärregionen med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionen omfattar de geografiska länen: Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne.

Övriga krav
För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom Försvarsmakten.
Befattningen är placerad i Revingehed
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser gärna sökande från alla Försvarsgrenar med marktaktisk kunskap
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-03. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga representanter
OF, Johan Sjökvist
OFR/S, Sena Seladin
SACO, Christel Juhlin
SEKO, Tony Borg
Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se