merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Stödpedagog till Sensum dagliga verksamhet

Om Leanlink
Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, IT, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för.

Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om arbetsplatsen
Daglig verksamhet vänder sig till personer med funktionsnedsättning som behöver omfattande stöd (kan vara i form av omvårdnad) eller handledning på arbetet och som har ett LSS-beslut. Leanlink har ett 30-tal dagliga verksamheter med många olika inriktningar. Exempel på inriktningar är caféer, park- och serviceskötsel, trädgårdsskötsel, radio och tidningsproduktion med flera. Tillsammans skapar vi bra dagar med våra brukare. Inom Daglig verksamhet arbetar stödassistenter, stödpedagoger, vuxenpedagoger och utvecklingsledare. Vi arbetar i team med kundens bästa för ögonen.

Sensum är en daglig verksamhet inom Råd och stöd med tre arbetstagare/brukare, beläget i Valla. Vårt mål är att ge arbetstagarna en innehållsrik och stimulerande arbetsdag. Vi arbetar med musik, bild och uteverksamhet. Vi har Händelseriket i samma byggnad och är flera gånger i veckan i olika sinnesstimuleringsrum. I närområdet finner du fina miljöer i Vallaskogen.

Vi kommer att göra en satsning på verksamheten och knyter nu en stödpedagog till teamet. Resurser kommer att avsättas till arbetsplatsen för att ge stöd i utvecklingsarbetet, bl.a. utvecklingsledare och sakkunnig i pedagogisk metodik. Din roll som stödpedagog blir att tillsammans med två stödassistenter driva det pedagogiska arbetet. 

För oss är det viktigt att hålla en god kvalitet i våra verksamheter och därför satsar vi på att vidareutbilda alla tillsvidareanställda i pedagogiskt arbetssätt och förhållningssätt som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi arbetar bl.a. med TSS (tecken som stöd), lågaffektivt bemötande och taktil stimulering.

Vill du vara med och bygga ett framgångsrikt team?

Arbetsuppgifter
På Sensum har vi arbetstagare/brukare med utvecklingsstörning och fysiska funktionsvariationer. Som stödpedagog är din uppgift att stödja arbetstagarna/brukarna i deras dagliga verksamhet genom ett pedagogiskt arbetssätt och lågaffektivt bemötande. Vi skapar individuella scheman och planer för arbetet för att stödja deras egna förmågor som leder till en stimulerande arbetsdag. Personlig omvårdnad ingår i uppdraget. Vi arbetar dagtid måndag till fredag. 

Kvalifikationer
Du ska ha utbildning som stödpedagog på yrkeshögskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du arbetat med personer med funktionsvariationer samt har utbildning och erfarenhet inom pedagogiskt arbetssätt och lågaffektivt bemötande.

Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är också trygg, stabil, har självinsikt och arbetar bra med andra människor. För att bli framgångsrik i rollen tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter i samverkan med dina kollegor och har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap samt för människors olika förutsättningar.

Meriterande om du har B-körkort då resor inom tjänsten kan förekomma. Då arbetsspråket är svenska behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. I arbetet ingår dokumentation och därför behöver du ha god datavana.

Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister är ett krav vid anställning. 

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: Snarast

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2342 


Om Linköpings kommun
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se