merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personliga assistenter till liten flicka, aktiv natt samt dagtjänstgöring

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker personliga assistenter till en liten tjej på 8 månader. Flickan bor i Staffanstorp tillsammans med sina föräldrar och storebror på snart tre år. Flera tjänster är tillgängliga, både för visstidsanställning och timanställning. Flickan är en pigg liten tjej, som behöver övervakas dygnet runt till följd av att hon har trakeostomi. Övervakningen innebär bl.a. vaken natt och att assistenten/assistenterna hela tiden finns i hennes omedelbara närhet. Detta för att övervaka att hon andas som hon ska och vid behov suga slem genom trakeostomin och sköta hygienen kring trakeostomin. Under introduktion till arbetet kommer utbildning i all hantering av trakeostomin att ges.

I omsorgsarbetet ingår, utöver den dagliga omvårdnaden av ett litet barn, också att ge sondmat via knapp på magen, ge inhalation enligt ordination, andningsträna och främja andningen genom bl.a. att hoppa på pilatesboll med flickan i famnen. Att leka och busa med flickan är också viktigt.

Vi söker dig som tycker om att jobba med barn, är trygg som person och vill vara en del av den lilla flickans aktiva vardag. Erfarenhet av trackeostomi och sondmat via knapp är meriterande, men ej ett krav för anställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Företrädesvis kvinnliga sökande.

Krav på körkort finns.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se