merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extraarbete som personlig assistent till två tjejer i Örebro!

Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. I företaget finns idag ca 700 medarbetare runt om i landet – från Malmö i söder till Luleå i norr. Nordica Assistans är ett ungt och expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling.

Personlig assistent till två tjejer i Örebro!

Om dig

Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete. Vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har erfarenhet av yrket eller annat arbete inom vården. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen är förlagda för- och eftermiddagar samt helger. Tjänsten påbörjas omgående eller enligt överenskommelse. Av arbetets karaktär ser vi gärna kvinnliga sökande från 25-50 år. Då kommunikationen är viktig ska du behärska det svenska språket obehindrat.

Din profil

Arbetslivserfarenhet

-Arbetslivserfarenhet krävs

-Du ska behärska svenska obehindratDina arbetsuppgifter

Vi söker nu en personlig assistent till två stycken tjejer på 15 samt 18 år som lider utav utvecklingsstörning, epilepsi samt andningssvårigheter. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, medicinering, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejerna. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra assistenter och du ska även ha förmågan att arbeta självständigt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se