merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trygghetsarbetare

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu fem medarbetare (varav tre tillsvidareanställningar och två visstidsanställningar) som vill arbeta med trygghetsfrågor inom ramen för social hållbarhet i bostadsområden. Uppdraget syftar till att vara ett samordnande nav för främjande och förebyggande frågor rörande social hållbarhet i människors närmiljö. Det ska gynna tillväxten i Falkenberg som attraktiv plats att leva och bo på. Fokus ligger på individens och gruppens upplevelse av trygghet, delaktighet, jämlikhet och inkludering som är viktiga för folkhälsa och demokrati. Uppdraget ska samverka med boende och aktörer inom Falkenbergs kommun, bolag, civilsamhälle och näringsliv. Genom att länka samman dessa aktörer med områden som är utsatta för otrygghet kan insatser planeras gemensamt och på så sätt ge goda resultat som bidrar till visionen att alla ska lyckas samt till utvecklingsmålet Falkenberg ska bli mer inkluderande. Vilka närmiljöer som har extra behov av insatser av trygghets-, delaktighets-, jämlikhets och inkluderingsskapande insatser varierar över tid och måste prioriteras löpande.

Utgångspunkt för uppdraget är att i enlighet med syfte samordna arbete gällande trygghet, delaktighet, jämlikhet och inkludering samt ansvara för motverkande av kriminalitet och drogmissbruk i kommunens bostadsområden som visar dessa behov. Arbetet innebär att du är spindeln i nätet mellan boende och olika aktörer, där du utgår från kartläggning, insamlad statistik, fältobservationer och insatser. Insatserna prioriteras och genomförs i samverkan med samarbetspartners. Inom uppdraget ingår även att ansvara för och driva projektet Språkvän.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial social eller pedagogisk utbildning eller annat som arbetsgivaren finner likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med trygghetsskapande- och eller bosociala frågor. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med främjande och förebyggande frågor rörande social hållbarhet i människors närmiljö samt har lätt för att samverka med olika aktörer.

Du har lätt för att skapa relationer samt inspirera och engagera andra. Du är självgående och har god förmåga att planera, strukturera, genomföra och avsluta aktiviteter och projekt. Att samverka är en självklarhet för dig. Du värdesätter och respekterar olikheter och ser det positiva och utvecklingsbara i varje människa. Vi ser gärna att du har annan språklig eller kulturell bakgrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.
Vi eftersträvar jämn könsfördelning.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ange löneanspråk.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se