merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomistudent med omgående start till Smeg Nordic

Ekonomistudent? Ambitös? Vetgirig? Välkommen till Smeg Nordic, en inspirerande och växande arbetsplats där initiativ välkomnas. Smeg Nordic är ett internationellt bolag som arbetar med det bästa inom italiensk design! Som ekonomiassistent på deras nordiska huvudkontor får du en möjlighet att utvecklas under en intensviare period vid sidan av dina studier. Tveka inte att inkomma med din ansökan idag, vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ekonomiassistent till Smeg Norics nordiska huvudkontor i Malmö som vill arbeta extra 1-2 dagar/veckan under en period. Smeg är ett italienskt familjeägt företag, som tillverkar och säljer vitvaror, småelsprodukter samt utrustning för restauranger och sjukvård. Produkterna är kända för sin italienska elegans som kombinerar högklassig design med den senaste tekniken. Smeg Nordic innefattar Sverige, Norge, Danmark och Finland och har sin bas i Malmö. Det går bra för Smeg Nordic som under 2017 dubblat sin arbetsstyrka i takt med sin tillväxt i Norden. Därav öppnas nu denna unika möjlighet för dig som ekonomistudent upp.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Smeg Nordic. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer till en början att sträcka sig till mars.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du i ett nära samarbete med dina kollegor och CFO på ekonomiavdelningen arbeta och avlasta brett. Du kommer främst stötta redovisningsansvarig där din huvuduppgift är att ansvara för det inledande redovisningsarbetet av bokföring i leverantör- och kundreskontra.

Du kommer till exempel att:
* Enklare bokföring
* In- och utbetalningar
* Ekonomiadministration så som granska avtal, arkivering, uppdatering av tabeller och villkor

Tjänsten passar dig som är ekonomistudent med ambitioner att utvecklas och letar efter ett meriterande deltidsjobb inom ekonomi.

VI SÖKER DIG SOM
* Är ekonomistudent på högskola/universitet/KY/YH och har minst 1 år kvar av dina studier
* Har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete/administration
* Grundläggande kunskap i redovisning
* Goda kunskaper i Excel
* Har god svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen sker på dessa språk

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av SAP

Som person är du nyfiken och orädd. Du gillar att arbeta självgående och kan ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du känner av när stöttning behövs och kan med enkelhet hitta lösningar på problem själv eller vända dig till rätt person för att få svar på dina frågor. Struktur är en självklarhet för dig och du set till att utföra ditt arbete med stor noggrannhet och kvalité. Vidare är du social och har lätt för att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: 1-2 dagar i veckan
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Smeg Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se