merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemutvecklare till Sambla!

Som systemutvecklare hos Sambla får du konstant utökad kompetensbank i back-end, med målet att arbeta som fullstackutvecklare på sikt, det låter inte illa va? Lockas du av att arbeta med schyssta JavaScript-ramverk som Node.js? Sluta leta – Sambla söker nämligen efter dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en systemutvecklare till Sambla. Hos Sambla finns inga stoppklossar för din utveckling. Sambla har sedan starten 2014 arbetat efter att personal och teknik är i en ständig framåtgående rörelse. Under hösten kommer de att göra en stor satsning för hur de ska kunna erbjuda sina kunder en digital lösning för ansökningsformulär på deras hemsida. Därför behöver dem stärka upp teamet med ytterligare en systemutvecklare.

Som systemutvecklare kommer du tillhöra IT-teamet om fem personer. Teamet präglas av kommunikation, samarbete och prestigelöshet. Du bygger även relationer med dina Sambla-kollegor från andra avdelningar över en lunch, en squash-match eller på fredags-AW:n. På så sätt får du en bred inblick i olika typer av roller, medan du har chans att både få och bidra med nya infallsvinklar till projekten. Teamet arbetar agilt utifrån en Scrum-board med tät kommunikation. Inledningsvis kommer du att introduceras genom att få sitta bredvid under uppdrag och testa dig fram. Efter introduktionen kommer du arbeta självständigt med egna projekt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sambla. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Vad får jag arbeta med? Som systemutvecklare kommer du arbeta med systemutveckling i molnbaserade utvecklingsplattformar och dina arbetsuppgifter innefattar främst programmering i back-end, med målet att på sikt arbeta fullstack. Systemspråken du kommer att arbeta i är JavaScript, MongoDB, Node.js och Backbone.

Fram till idag har Sambla hjälpt över 140 000 kunder att hitta bästa lånevillkor på sina lån och krediter. Detta har skett via rådgivare men för att kunna erbjuda fler kunder denna möjlighet ska denna lösning nu digitaliseras.
Du kommer till exempel att:


* Utveckla det interna CRM-systemet
* Digitalisera ansökningsformuläret och integreringar med banker/långivare
* Diskutera affärsbehoven med CTO för att effektivisera lösningar mot kunder, partners och medarbetare


Tjänsten passar dig som vill ta chansen att få i en fot hos ett innovativt och växande företag.

VI SÖKER DIG SOM
För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig din första dag medan resten kan du lära dig. Men du behöver ha:


* En eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt att du har fått denna kompetens på egen hand
* Goda kunskaper inom JavaScript, MongoDB, Node.js, Backbone
* Känna dig bekväm i Linuxmiljön
* Flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift


Det är ett stort plus om du har goda kunskaper inom andra programmeringsspråk, exempelvis inom Python eller C#.

Som person tar du ett stort eget ansvar för kvaliteten och noggrannheten i ditt arbete samt gärna tar initiativ för förbättringar som behöver göras eller uppgifter som behöver lösas. Vidare är du nyfiken och vill ständigt lära dig nytt. Eftersom du arbetar nära dina kollegor är du relationsskapande och bidrar till en bra stämning. Du är självgående och samtidigt innovativ, då du i arbetet självständigt, söker egna lösningar på problem som dyker upp. Du är också flexibel och trivs i en roll där du tar dig an ny teknik och inte räds att ”hugga tag” i nya projekt. Självklart vill du vara med på Samblas resa för att hjälpa människor att fatta smarta ekonomiska beslut där företagets värderingar grundar sig i transparens, förståelse och effektiva lösningar för både kunder och samarbetspartners.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, inledande provanställning på sex månader
* Lön: Fast lön
* Placering: Strandvägen, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Olivia Unghammar, rekryteringskonsult.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samblas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vilka är Sambla? Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har filosofin alltid varit densamma – att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Tillsammans är Sambla över 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från våra kontor i Stockholm, Lund och Oslo har dem fram till idag hjälpt över 140 000 kunder. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar från våra samarbetsbanker. Idag har Sambla över 140 anställda i Stockholm och Lund. Huvudkontor ligger i fina lokaler på Strandvägen 5B i centrala Stockholm. Du får gärna gå in och läsa mer om Sambla på deras hemsida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se