merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior rekryteringsspecialist till ledande telekombolag!

I Solna sitter ett härligt HR-team på ett modernt, aktivitetsbaserat kontor. Tillsammans arbetar teamet för att det ledande telekomföretaget ska förbli ledande genom engagerade och duktiga medarbetare som vill framåt. För att detta ska bli möjligt behöver företaget attrahera de absolut bästa kandidaterna till chefs- och IT-positioner. Det är här du kommer in i bilden – du med 1-2 års erfarenhet av rekrytering som vill ansvara för hela rekryteringsprocesser, från identifiering av behov till att stötta cheferna hela vägen till rätt kandidat. Ta chansen att ingå i ett modernt arbetsklimat där dina arbetsuppgifter för dagen styr vart du väljer att slå dig ner. En tyst avdelning, ett kreativt rum eller varför inte på kontorets sociala ytor för att komma ännu närmre din HR-familj? Oavsett vad som passar dig är du välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en junior rekryteringsspecialist till ett ledande telekombolag som nu expanderar och behöver någon som kommer att bidra med internrekrytering av högsta kvalité.

Du kommer att bli en del av HR-teamet där du tillsammans med två kollegor kommer att arbeta nära och assistera HR-chefen i rekryteringsprocesser. Företaget har lämnat de traditionella, stationära arbetsplatserna bakom sig och har istället en modern aktivitetsbaserad arbetsplats i Solna. Du kommer att tilldelas en bärbar dator och därefter kommer du varje dag anpassa ditt val av plats utefter vilka arbetsuppgifter du har för dagen, detta för att främja kreativitet, team- och koncentrerat arbete.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till juni 2019, med goda chanser till förlänging.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior rekryteringsspecialist kommer att ha helhetsansvar för rekryteringsprocesserna från A till Ö. I rollen kommer du att arbeta nära linjecheferna inom företaget, för att stötta dem till att hitta rätt person för rätt tjänst.

Du kommer till exempel att:


* Identifiera behov och kravprofiler, samt ansvara för annonsering
* Genomföra kandidatsökningar och selektera på de ansökningar som kommer in
* Genomföra intervjuer och delta i bedömningen


Tjänsten passar dig som vill få in foten hos ett välkänt telekombolag och som vill bredda dina erfarenheter inom rekrytering.

VI SÖKER DIG SOM
* Har 1-2 års erfarenhet av rekrytering.


* Är certifierad inom CUT-E assessment verktyg
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen kommer ske på båda språk med kandidater och interna medarbetare


Det är meriterande om du...


* Har erfarenhet av verktyget LinkedIn Recrutier


Som person har du en analytisk förmåga då du, tillsammans med HR-chefen, kommer identifiera samt genomföra jobbanalyser för att identifiera behov. Då företaget ständigt utvecklas ser vi att du är flexibel med ett öppet mindset till föränderliga dagar, där du löser problem utefter vad som måste prioriteras. Förutom ovan är din styrka din kommunikativa förmåga, där du är proffsig och tydlig!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: 3 månader med minst en förlängning (dvs till juni 2019), med goda chanser till långsiktighet därefter
* Placering: Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Företaget är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars mobilnät täcker 99,9 procent av landets befolkning.

Företaget sätter människan först, därefter tekniken - med en vision om att du alltid ska kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se