merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Anläggningskonstruktör till Västerås största industriföretag

Detta är jobbet för dig som är högskoleingenjör och är intresserad av samt har kunskaper inom högspänningsutrustning, beräkningar och anläggningskonstruktion. Du drivs av att se resultat och ser vägen dit som minst lika viktig. Du söker detta jobb för att du ser möjligheten till att ta klivet in på ett spännande företag och är redo för din nästa utmaning.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en anläggningskonstruktör till ett av Västerås största industriföretag. Du kommer att arbeta på en enhet som tillverkar kompletta ställverksanläggningar för elnät och som består av 180 personer uppdelade på fyra orter. Enheten upplever idag en stark efterfrågan från sina kunder och driver många marknadsledande projekt, vilket gör att de vill utveckla teamet i Västerås med ytterligare en lagspelare. Här är en positiv teamkänsla en självklarhet och alla hjälps åt att nå resultat. Kontoret är beläget i centrala Västerås och ligger endast några minuter från centralstationen.

Det kommer att finnas möjlighet till flextid på morgonen och eftermiddagen. Du förväntas arbeta 8 timmar per dag och vara på plats på kontoret 6 timmar mitt på dagen. Övrig tid kan alltså fördelas hemma eller på annan ort.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningskonstruktör kommer du att kunna utveckla dina tekniska kunskaper i utmanande tekniska projekt där du får ett brett ansvar. Inget projekt är det andra likt vilket skapar en stor variation i arbetet och utmanar dig att hela tiden utveckla nya kunskaper. Du kommer självständigt att få hantera den tekniska utformningen och konstruktionen av layouter i CAD-miljö för ställverksanläggningar. Genom bl.a. beräkningar kommer du att få säkerställa att tekniska lösningar uppfyller kundernas behov, lagkrav, standarder samt att de ekonomiska ramarna i projekten hålls. Vidare kommer du även att arbeta med framtagande av konstruktionsunderlag, byggstyrande dokument och detaljkonstruktion. Du kommer även få utföra besiktningar hos kund och få vara ute på site.

I din roll kommer du att samarbeta både internt inom företaget och med externa leverantörer och kunder runtom i världen.

Du kommer till exempel att:


* Utforma och konstruera layouter i CAD-miljö för ställverksanläggningar
* Säkerställa att tekniska lösningar uppfyller kundernas behov
* Ta fram konstruktionsunderlag, byggstyrande dokument och detaljkonstruktion
* Utföra besiktningar och vara ute på site


Tjänsten passar dig som gillar att konstruera, analysera och förstå problematiken kring elkraftstationer. Du ser till helheten och tar självständigt dig an problemen som kan uppstå. Du har inga problem med att planera ditt egna arbete och samarbete är en av dina styrkor.

VI SÖKER DIG SOM
* Är en högskoleingenjör med inriktning mot elkraft eller mekanik, alternativt har motsvarande kunskapsnivå


* Kan jobba i CAD
* Har grundläggande kunskaper om högspänningsutrustning, beräkningar och anläggningskonstruktion
* Kan tala och skriva på både svenska och engelska då du kommer att ha mycket kundkontakt


Det är meriterande om du...


* Är meriterande om du har läst maskinteknik och hållfastighetslära
* Har jobbat i CAD-programmet Microstation
* Har tidigare kunskap om högspända elkraftanläggningar


Som person är du ansvarfull och initiativtagande. Vidare är du innovativ och bra på att ta fram lösningar och har förmågan att kommunicera både internt och externt. I ditt arbete är du alltid mån om att skapa bästa möjliga lösningar och förutsättningar för alla parter. Du tycker även om att arbeta i team och är alltid mån om att nå uppsatta mål med god kvalitet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Centrala Västerås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Kunden är ett av Västerås största industriföretag med stort utbud av avdelningar och tjänster vilket gör det möjligt för dig att kunna utvecklas inom företaget. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se