merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Passionerad medarbetare till snabbt växande aktör på försäkringsmarknaden

Nu söker vi dig som älskar att ge service i toppklass och arbeta mot uppsatta mål. Trivs du i en arbetsmiljö med stark företagskultur och hög energinivå? Har du dessutom ett intresse för båtar? Det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett härligt team där du samtidigt har möjlighet att prata om det du är passionerad för. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en medarbetare till kundnavet på Svedea.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Svedea.

ARBETSUPPGIFTER
Svedea är ett snabbväxande, entreprenörsdrivet specialistbolag inom försäkring och erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Företagets vision är att förändra försäkringsbranschen och vägen dit är att ha medarbetare som trivs på jobbet och har ett brinnande intresse för sin nisch.

Som medarbetare i kundnavet på Svedea tillhör du en grupp om knappt 20 personer som fortfarande är under tillväxt. Du kommer att vara en del av ett team som alla är specialiserade inom sin nisch. Ditt fokus kommer vara att ge den bästa kundservicen via telefon, företagschatten och sociala medier. I denna roll kommer du primärt att fokusera på försäkringar till båtar.

Du kommer till exempel att:


* Ge kunder service i världsklass och överträffa deras förväntningar
* Bygga goda relationer via telefon genom personlig service och kontakt
* Jobba aktivt för att teamet uppnår sina mål genom fokus och engagemang i ditt arbete


På sikt, när du är varm i kläderna, finns det även möjlighet att delta i olika projekt samt vara med på event och mässor.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att arbeta med service


* Älskar att ge den högsta graden av service mot dina kunder
* Har ett intresse för båtar
* Har ett driv och engagemang att fortsätta specialisera dig inom ditt område
* Trivs på ett bolag med stark företagskultur
* Är kommunikativ både i svenska och engelska samt är van att arbeta mot uppsatta mål


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare.


För att trivas på Svedea tror vi att du gillar att arbeta på ett företag med stark företagskultur där entreprenörskapet sitter i väggarna. Teamet jobbar hårt och fokuserat och har samtidigt riktigt kul på vägen i form av t.ex. resor, kompetensutveckling, deltagande på event och mässor, fotbollsmatcher på storskärmen eller grillkväll på den stora uteterassen. Vi ser har ett brinnande intresse för båtar för att kunna ge kunderna en service utöver det vanliga och läser gärna på om det du inte kan.
Du är van att arbeta mot uppsatta mål och hittar gärna kreativa lösningar för hur du ska bemöta kunderna på bästa sätt då du sitter i en relationsskapande och problemlösande roll.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: Kontorstider, viss flexibilitet finns
* Placering: Nya fräscha lokaler med en fantastisk terrass på Kungsholmen i Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svedeas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För mer information besök: Svedea

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se