merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mölndals stad söker verksamhetschef Lokalvård

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande tjänster till Mölndals stads övriga förvaltningar med fokus på service och effektivitet.ARBETSUPPGIFTER
Serviceförvaltningen söker en Verksamhetschef till vår lokalvård när vår nuvarande verksamhetschef går vidare till nya uppdrag inom staden. Som verksamhetschef har du ansvar för ekonomi-, verksamhets- och personal samt arbetsmiljö.

I din roll som verksamhetschef ansvarar du för att möta stadens behov av en kostnadseffektiv och verksamhetsanpassad lokalvårdsorganisation med fokus på Bästa Möjliga Mölndal och du leder organisation tillsammans med och genom dina fyra enhetschefer. Verksamheten har ca 85-90 medarbetare och omsätter 44 mnkr/år.

Du är en erfaren chef med ett coachande förhållningssätt som genom tillit ger dina medarbetare rätt förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag. Du uppskattar möjligheten att röra dig mellan det operativa dagliga arbetet till de mer strategiska frågorna utifrån verksamhetens behov.

Verksamheten har idag ett väl utvecklat kundfokus och bedriver ett löpande förbättrings och kvalitetsarbete för att möta framtida utmaningar. En kundnära kommunikation och kunddialog är naturliga inslag i vår verksamhet. Genom ett pedagogiskt arbetssätt skapar du engagemang och motivation bland dina medarbetare för vårt utvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Uppnå verksamhetens resultat enligt plan, dvs. disponera verksamhetens totala resurser så att det operativa och ekonomiska resultatet uppnås tillsammans med en hög kund- och medarbetarnöjdhet.
• Verksamhetschefen ska bidra till förvaltningens utveckling, vilket innebär att vara delaktig i ett konstruktivt samarbetsklimat med de olika verksamhetscheferna som en del av förvaltningens ledningsgrupp.
• Ansvara för att Mölndals Stads policy, mål, riktlinjer och rutiner följs.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren chef och ledare. Du har ansvarat för ekonomi och arbetat med budgetering av verksamhet.

Din utbildningsbakgrund är en för yrkesområdet lämplig utbildning samt erfarenhet av kundorienterade verksamhet. Du har en bra samarbetsförmåga och är lyhörd i din kontakt med medarbetare och verksamhetens kunder. Du är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt.
Körkort för personbil är ett krav.

Dina egenskaper:

Du har en engagerande och coachande ledarstil och kan inspirera och motivera dina medarbetare till att göra ett bra jobb och nå uppsatta mål. Du är tydlig i din kommunikation och är van att ta initiativ med en förmåga att samtidigt ha flera projekt igång.

Som person är du flexibel, har hög servicekänsla, är handlingskraftig och kan fatta snabba beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se