merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Senior HR Partner Building

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige. Avdelning Hus i Stockholm omsätter 2,3 mkr och har ca 360 medarbetare. Inom avdelningen driver vi idag projekt som till exempel utbyggnaden av Södersjukhuset, nya Sergelhuset och vårt nya huvudkontor i Solna. Vi söker en senior och affärsmässig HR partner som trivs att strategiskt, taktiskt och operationellt fungera som stöd och bollplank till både chefer och medarbetare.

Dina nya utmaningar

Rollen som HR Partner hos oss erbjuder stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys och gällande lagstiftning samt arbetar gentemot NCC Buildings strategi i nära samverkan med ledningsgruppen. Genom konsultativt ge kvalificerat stöd till våra chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa men även strategiska. 

Operativa arbetsuppgifter innebär att ansvara för samtliga HR processer samt fungera som stöd inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar. Strategiska arbetsuppgifter kan innebära att exempelvis driva större projekt kring organisations- och ledarutveckling, jämställdhet och mångfald, kompetensförsörjning och värderingar, i samarbete med chefer och kollegor inom HR. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du aktivt bidrar till avdelningen inom samtliga områden.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi ser att du har universitetsutbildning med inriktning mot HR eller/beteendevetenskap och har minst sju års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på strategisk och operativ nivå i ett större bolag. Du har god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer och tidigare erfarenhet från arbete i ledningsgrupp. Du är van att arbeta och ta beslut självständigt avseende processer, policys och affärsstrategier.

Vi tycker att det är viktigt att du är prestigelös, lyhörd och förtroendeingivande och har integritet och stort engagemang för både affärsverksamheten och människorna du stöttar. Förmåga att prioritera, driva och slutföra på ett systematiskt och professionellt sätt är avgörande för tjänsten. Genom ditt affärsmässiga och coachande stöd till avdelningens ledningsgrupp, chefer och medarbetare, är du en ovärderlig partner i vårt arbete att driva vår verksamhet framåt!

Ytterligare information

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor Järva Krog, i Solna. Rapportering sker till vår Gruppchef inom HR Building Stockholm/Uppsala. Besök till våra kollegor och kontor i regionen förekommer så körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta HR Spececialist Rekrytering, Matilda Jönsson på telefon 070-088 78 52. Sista ansökningsdag är den 10/1 2019, urval och intervjuer påbörjas först efter sista ansökningsdag.

Kom och väx! 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se