merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i Slöjd

Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering.


Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill vara med på resan och bidra till en bättre skola för fler.


Elevens lärande är alltid i centrum och vi arbetar mot att bidra till skolutveckling genom att vara en föregångare och stilbildande aktör inom svensk skola. Våra pedagogiska ledstjärnor är att eleverna ska ges möjlighet att: Lära i sammanhang, Lära att lära, Lära i samarbete och Lära för framtiden.


Vår pedagogik bygger på forskning och utgår från ett entreprenöriellt förhållningssätt, där metodiken är utformad för att motivera och stimulera elevernas förmåga att tänka själva, samarbeta i team, kommunicera och se möjligheter i problem. På så vis tränar vi kreativiteten, idérikedomen och den egna drivkraften – egenskaper som är viktiga både i det dagliga skolarbetet och i det framtida vuxenlivet.

Erlaskolan Södra i Norrköping startade hösten 2012. Höstterminen 2017 flyttade vi in i nya fina lokaler i Vrinnevipark. Hos oss arbetar idag ca 30 medarbetare som jobbar med att utveckla våra elever och varandra varje dag. På skolan går idag 240 elever i årskurserna 4-9, till hösten 2019 planerar vi att öka elevantalet ytterligare.Vi söker nu behörig lärare för undervisning i slöjd med inriktning mot trä- och metall.

På Erlaskolan är slöjd ett ämne och eleverna läser båda inriktningarna trä- och textilslöjd integrerat inom ämnet. Salarna ligger vägg i vägg och tjänsten kräver ett nära samarbete i alla delar, planering, genomförande och efterarbete mellan läraren i textilslöjd och läraren i trä- och metallslöjd då man har lektionerna tillsammans.  

I nära samarbete med kollegor som vill utvecklas tar vi tillvara på varandras kompetenser för att fortsätta skapa en trygg skola där elever lyckas i sitt lärande. Du är en tydlig ledare som engagerar och utmanar eleverna genom att vara öppen med mål och vad som förväntas. 

Tjänsten är 75%. Är du behörig i flera ämnen eller kan du tänka dig arbetsuppgifter inom vaktmästeri så finns det möjlighet att få en större tjänst. 

 

Vi tillämpar provanställning och arbetstidsavtalet innebär semestertjänst med 38 timmar/vecka på arbetsplatsen för heltidsanställd lärare. Fyra timmar/vecka använder du till planering på valfri plats. 25 dagar semester + 13 arbetsfria dagar/läsår är du ledig. 

Vi behandlar inkommande ansökningar efterhand, så vänta inte med att ansöka. 

 
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Inom koncernen har vi dag cirka 600 medarbetare och driver 17 skolor i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se