merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Stjärna inom kundreskontra

Till kund söker vi en person som under ett par år haft kundreskontra som fokusområde

I rollen kommer du löpande ansvara för den dagliga hanteringen av kundreskontra och se till så att företagets svenska och internationella kunders betalningar kommer in i tid. Du kommer också vara delaktig i att utveckla processer som rör området.

För att passa in i rollen så har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du dokumenterad erfarenhet av processarbete inom området så är detta meriterande.

Som person så är du noggrann och strukturerad. Du förstår vikten av att kunder betalar i tid och har en förmåga att skapa rutiner och goda relationer med kunden så att detta följs. Du trivs med att förvalta det dagliga arbetet men trivs också i en roll där du får ta ansvar och vara med att utveckla processer. Då du kommer hantera kunder i olika länder så ställer det krav på goda kunskaper i engelska.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se så snart som möjligt. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se