merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Serviceinriktat proffs inom administration

Serviceinriktat proffs inom administration

Till vår kund rekryterar vi en engagerad och serviceinriktad administratör. I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med:

- Stötta kundansvarig i administration gällande kunder och avtal
- Samla in, samordna och koordinera kundinformation
- Kontakt med leverantörer
- Hantera och följa upp offerter och avtal

För att passa i denna roll så har du erfarenhet av administration i en kundfokuserad miljö. Du är van vid att hantera stora mängder avtal och information och kunna samordna detta på ett lättöverskådligt sätt. Du har själv en serviceinriktad person som alltid vill kunden och företagets bästa. Du är ansvarsfull och är en bra lagspelare men ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då du kommer jobba nära ihop med en eller flera kundansvariga så ställer detta krav på att du är flexibel och bra på att samarbeta.

Har du en bakgrund från försäkrings- eller bankorganisationer så är det meriterande:

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då kunden är mån om att tillsätta tjänsten inom kort.

Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se