merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

VA-ingenjör till Kävlinge kommun

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Tekniska enheten är en av fyra enheter inom sektor samhällsbyggnad, de övriga är strategisk planering, bygg – och miljö samt projekt. Tekniska enheten ansvarar för trafik, gata, park, avfall och vatten – och avlopp (VA). VA utgörs av ca 14 medarbetare fördelade på reningsverk, drift och underhåll samt planering, utredning och projektledning. Till planering, utredning och projektledning söker vi en VA ingenjör. Verksamheten är taxefinansierad och omfattar distribution av dricksvatten, omhändertagande och rening av avloppsvatten samt drift och underhåll av ledningsnät inklusive pumpstationer och ett vattentorn.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en VA-ingenjör som vill arbeta i en liten men väl sammansvetsad grupp där arbetsuppgifterna spänner över hela VA-verksamhetens ansvarsområde. Arbetsuppgifterna ligger främst inom utredning, planering och projektering avseende renovering av befintligt VA-ledningsnät men även nyanläggning av VA på landsbygd (LTA). Andra arbetsuppgifter som förekommer är att svara på remissyttrande både internt och externt, rådgivning vid kundkontakter, uppdatering av ledningsdatabasen, registrering och bearbetning av uppgifter i debiteringssystemet samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom VA-verksamheten. Du förväntas även att naturligt bidra med din kunskap inom sektorns övriga ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot väg och vatten, bygg- och anläggningssektorn, ekosystemteknik eller likvärdig utbildning alternativt gymnasieingenjörsutbildning med lång branscherfarenhet. Du bör ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom VA-området. Du måste ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Dokumenterad erfarenhet i användande av Sokigo-VABAS, AutoCad, GIS-program och Winsam/Future är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du är en person som gillar utmaningar och vill utvecklas. Du är flexibel, initiativrik, noggrann och har lätt för att samarbeta. Då du arbetar inom sektor samhällsbyggnad är det naturligt för dig att sätta helheten främst och du har ett prestigelöst arbetssätt. I tjänsten ingår kundkontakt både internt och externt vilket kräver att du är en god kommunikatör.

B-körkort fordras.


ÖVRIGT
Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se