merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Institutionsansvarig sjuksköterska till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 1829

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Institutionsansvarig sjuksköterska (IAS) som med ett brinnande engagemang är intresserad av att vara delaktig i en verksamhet som är i ständig förändring utifrån ett livsviktigt uppdrag.
Som IAS ingår Du i vår kreativa ledningsgrupp, som med ett gott arbetsklimat och högt i tak, jobbar tillsammans mot uppsatta mål.
Just nu står vi inför en framtida omorganisation gällande hälso- och sjukvården, vilken vi ser Dig ha förmåga att på ett framgångsrikt och positivt sätt driva framåt tillsammans med övriga i ledningsgruppen.

Som IAS har Du ett övergripande ansvar för läkemedelshanteringen, utför kvalitéts kontroller samt avvikelserapportering, både på institutionen och gentemot verksamhetskontoret. Du ansvarar för institutionens riktlinjer gällande hälso- och sjukvård och att de är väl kända i organisationen. Du innehar även ett övergripande administrativt ansvar i institutionens hälso- och sjukvårdsorganisation.

För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifter, vänligen ta kontakt med Elisabeth Norman Tjärnberg.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och/eller utbildning från missbruksvård, psykiatri, akutsjukvård eller liknande.

Du har god förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter, arbeta självständigt, vara flexibel och samtidigt noggrann.
Då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier, där du är Rällsögårdens representant, är god samarbetsförmåga och en förståelse för olika professioner en förutsättning.
Därtill är du strukturerad och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SIS är andra egenskaper som gör dig intressant.
Arbetet ställer stora krav på den personliga lämpligheten, inte minst vad gäller bemötande.
Erfarenhet från journalsystemet TakeCare är meriterande.
B-körkort är ett krav. Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se