merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker dig som är junior GIS ingenjör!

Har du en utbildning inom GIS eller en utbildning med inriktning geografi, kart- eller lantmäteriteknik och vill utvecklas på ett bolag som är framstående inom branschen? Kundföretaget är i stark tillväxt och kan erbjuda spännande utmaningar med stora karriärmöjligheter.

OM TJÄNSTEN:

I rollen som GIS ingenjör via Friday kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att arbeta i kundspecifika projekt, vilket innebär en mix av stora och mindre bolag. I rollen är en viktig arbetsuppgift dokumentationshantering. Vilket kräver att det utförs med hög kvalitet och enligt kundavtalets kvalitetsregler.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi ser att du som person är noggrann, systematisk och analytisk för att trivas i rollen som GIS Ingenjör. Det är även viktigt att du som person har goda datorkunskaper. Det är ett krav att du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Följande egenskaper är meriterande, men absolut inte avgörande:

·        Erfarenhet av CAD

·        Har goda kunskaper inom geografiskt informationssystem (GIS)

·        Tidigare erfarenheter av dokumentation

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Friday och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli erbjuden anställning hos kund efter 6 till 12 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

STARTDATUM:

Hösten 2018, enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid med möjlighet till anställning hos kund

·        Placering: Göteborg med omnejd

·        Kontaktuppgifter: Mattias Isik, Recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se