merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Distriktssköterska/barnsjuksköterska

Flogsta vårdcentral

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktig för oss, eftersom vi anpassa vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Är du distriktssköterska och vill arbeta på vår BVC-mottagning?
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid på vår lilla mottagning i Stenhagen. Här arbetar ett tiotal personer med olika kompetenser. Vi vill gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt under vårvintern 2019.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag
Som distriktssköterska/barnsjuksköterska kommer du att arbeta med barnhälsovård riktat till barn mellan 0 och 5 år i form av mottagningsarbete, telefonrådgivning, hembesök och att ansvara för föräldragrupper. Arbete på familjecentralen ingår också i ditt uppdrag.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barn. Du har som dsk förskrivningsrätt och får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård. Du har ett flexibelt arbetssätt, besitter god samarbetsförmåga och har både vana och drivkraft till självständigt arbete. Erfarenhet av framiljecentralsarbete är meriterande. Du behöver ha körkort för personbil för att kunna åka på hembesök och då finns möjlighet att använda vår tjänstebil.

Vår verksamhet
Stenhagen vårdcentral där BVC är belägen är en filial till Flogsta vårdcentral med nästan 14 000 listade patienter. Tillsammans är vi drygt 50 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade samt även en ungdomsmottagning. Vi finns i västra Uppsala intill studentbostäder, lägenheter och villakvarter, vilket gör arbetet både omväxlande och intressant.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.

Vill du veta mer?
Ta gärna kontakt med verksamhetschef Taina Polmé på tel 072 248 58 74 eller distriktssköterska Anneli Mildner Strengbom, tel 018-617 10 28.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan som du skickar via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 13 januari. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se