merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

SYV studie- och yrkesvägledare till Kungsklippeskolan

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.

Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling.

Läs mer om vår pedagogiska plattform på http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/

Enhetsbeskrivning
Kungsklippeskolans rektorsområde ligger nära Stuvsta pendeltågstation. Rektorsområdet består av två skolor, Kungsklippeskolan och Kräpplaskolan. Kungsklippeskolan är en F-9-skola med ca 440 elever, enparallellig F-3 med fritidsverksamhet F-5 och tvåparallellig 4-9. Kräpplaskolan är en enparallellig F-3-skola med fritidsverksamhet och har ca 110 elever. När eleverna har slutat åk 3 vid Kräpplaskolan söker de till Kungsklippeskolan för att fortsätta sin grundskoletid där. Kungsklippeskolan ligger nära Stuvsta pendeltågstation vacker beläget på en höjd. I skolans högstadiedel har klasserna 6-9 sin undervisning.

-

Om arbetet
Som studie- och yrkesvägledare är dina primära arbetsuppgifter att informera om gymnasieval till både elever, vårdnadshavare. Dessa samtal är oftast enskilda vägledningssamtal med för elever i årskurs 8:a och 9:e. I ditt arbete ingår du i skolan elevhälsoteam tillsammans med skolledning, skolsköterska, skolpsykolog, kurator och specialpedagoger. I ditt arbete som SYV ingår du är med i kommunens nätverk med uppgift att utveckla yrkesrollen och implementera ett nytt strategidokument. I arbetet ingår även arbetsuppgifter som rör PRAO i samverkan med kommunens prao-samordnare.

Din profil
Vi söker dig som är studie- och yrkesvägledare, alternativ för tjänsten är annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.
Du är engagerad med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del skolans utvecklande arbete. Du kan motivera, inspirera och utmana dina elever med förmåga att visa värme och sätta gränser. Du är bra på att bygga förtroendefulla relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, pedagogiska arbetslag, skolans elevhälsoteam och skolledning. Du har lätt för att hålla en god och tydlig struktur i arbetet. Du värnar om elevers välmående och vill vara med och driva arbetet för elevers trygghet och trivsel på skolan.
Tillsammans med dina kollegor utformar ni en utvecklande, trygg, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. I arbetet samarbetar du med övriga lärare, elevhälsan, övrig personal, vårdnadshavare samt med andra aktörer utanför skolan.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se