merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare 4-6 till Vikbolandsskolan

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Vill du arbeta på en landsbygdsskola i ständig utveckling med närhet till natur och härliga omgivningar? I så fall är Vikbolandsskolan en potentiell arbetsplats för dig!

Skolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem.

Skolan har cirka 450 elever och är organiserad i fyra arbetslag. Bussförbindelserna med Norrköping fungerar bra. Kättinge skola, ca 15 km från Östra Husby mot Arkösund, hör också till vår enhet och den skolan har cirka 45 elever.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att vara klasslärare på mellanstadiet och ingå i det arbetslag som ansvarar för våra 7 klasser på mellanstadiet. Som klasslärare har du mentorsansvar för den elevgrupp du leder.

Beroende av när du börjar hos oss kommer din undervisning att vara i någon/några av våra klasser. Du kommer att undervisa hela klasser men i tjänsten kan också särskilt stöd ingå då enskilda elever eller mindre grupper undervisas. Samarbeten med andra lärare och elevresurser är en förutsättning för arbetet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du behöver vara tydlig i ditt ledarskap samt vara väl insatt i skolans styrdokument.

I ditt ledarskap motiverar du och förser eleverna med kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Genom ditt sätt att leda skapar du engagemang och delaktighet.

Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar.

Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer på så sätt att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Gunilla Angström på tel 011-15 14 21.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 december.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se