merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tekniker till AA-Video

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

AA-video är ett företag som präglas av god gemenskap och där arbetet alltid utförs med hög kvalité. De har varit verksamma inom branschen i över 25 år vilket gör att det finns mycket kompetens inom företaget. AA-Video erbjuder försäljning, leasing och korttidsuthyrning av allt inom bild, ljud, ljus och styrteknik. Deras kunder är av varierande storlek och från olika organisationer, myndigheter och företag. Vid kontakt med kund ser AA-video till att skapa den bästa lösningen för att möta de krav kunden har och de ser gärna att de även överträffar förväntningarna. Genom deras goda service och förmåga till att komma med bra lösningar möjliggör det till långsiktiga relationer med kunderna.

AA-video sätter stort värde i att alltid förse deras kunder med en professionell och lite högre servicenivå. Här kommer du komma in i ett företag som lägger ett högt värde hos varje medarbetare och som kommer ge dig utrymme för ditt tekniska intresse och för att kunna utveckla det.


Arbetsuppgifter:

I din roll som AV-tekniker kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att arbetet blir utfört på ett noggrant och korrekt sätt. Dagligen arbetar du med installation och service av allt från enstaka produkter till kompletta systemlösningar inom den professionella AV-branschen. Arbetsplatserna varierar, konferensrum, fabrikslokal, köpcenter, sportarenor eller biografer. Arbetets omfattning hos kund varierar i tid, allt ifrån en dag till ett projekt som kan ta flera veckor. Du kommer arbeta enskilt och i projektgrupper. Merparten av arbetet är förlagt i Östergötland men arbete utanför regionen förekommer också.

Profil:

• Du har ett stort tekniskt intresse
• Du har en gymnasieutbildning med praktisk/teknisk inriktning
• Meriterande med erfarenhet som larminstallatör, svagströmselektriker eller elektriker
• Meriterande med erfarenhet från programmering
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• B-körkort

För att lyckas i rollen som AV-tekniker har du ett genuint tekniskt intresse och en vilja till att utveckla dina kunskaper inom området. Du är en person som är självgående och som kan driva ditt arbete framåt både enskilt och i grupp. I din roll kommer du dagligen ha kontakt med kunder och det ställer därför krav på att du är en serviceinriktad person som är duktig på att kommunicera. Vidare är du flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar.Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att AA-Video har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AA-video en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, service, tekniker, AA, bild, ljus, elektriker, svagström

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se