merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Snickare till Jönköping

Är du intresserad av att vara del av ett företag som ska expandera framåt? Vi har nyligen etablerat oss i området kring Jönköping och har flera roliga projekt igång och på gång. Just nu behöver vi utöka vår styrka med fler engagerade kollegor och söker dig som är duktig snickare.

Utbildning och erfarenhet
Viletar efter dig som är självgående, noggrann och arbetar bra i team. Du bör också ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.


Yrkesbevis och B-körkort är krav.


Om Serneke
Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1150 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.


På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? -Då är det dig vi söker. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Information och ansökan
Befattning: Snickare Bygg Jönköping
Tillträde: Snarast
Placering: Jönköping
Ansök senast onsdag den 2 januari 2019, men sök redan idag då urval sker löpande.
Kontaktpersoner för eventuella frågor är:Per Walfridsson, Arbetschef, tel.nr.0736 -56 79 94

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se