merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta deltid som lagerarbetare och chaufför

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna personer som kan arbeta i en kombinerad roll som lagerarbetare och chaufför till våra kunder i södra Stockholm. Vi ser gärna att du har erfarenhet av traditionellt lagerarbete, även att du har en stor körvana och haft ditt körkort i minst 1 år. Truckkort A1-A4,B1-B3 och B-körkort är ett krav.

Vänligen observera att det krävs att du har en annan sysselsättning på 50% vid sidan av i form av annat arbete eller studier för att du ska kunna arbeta extra hos oss och därmed vara aktuell för denna tjänst. Du måste kunna arbeta minst tre dagar i veckan. Arbetstider är vardagar under dagtid, ibland förekommer även arbete under helger. För att trivas som konsult ska man även vara flexibel och tycka att det är roligt att jobba hos olika kunder med olika arbetsuppgifter.


Din profil
Vi söker dig som har:

- Har B-körkort
- Truckkort A1-A4,B1-B3
- Kan arbeta självständigt
- Ansvarsfull och noggrann
- Hög arbetsmoral

Vill du bli en del av vårt företag? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss då urval sker löpande!
Stämmer denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se