merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fastighetsförvaltningschef

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen har till uppgift att se till att de "tekniska system" som bär upp vårt moderna samhälle fungerar på ett bra sätt. Arbetet ska med låg miljöpåverkan vara uthålligt, hållbart och kostnadseffektivt. Förvaltningen är organiserad under Tekniska servicenämnden samt Vatten- och avfallsnämnden i samarbete med Vadstena kommun. På tekniska förvaltningen finns ca 430 medarbetare.

Du kommer tillhöra verksamhetsområde Fastighet, enhet Fastighetsförvaltning, som bl.a. har i uppdrag att ansvara för underhåll samt förvalta kommunens samtliga fastigheter(med vissa undantag). Ansvaret för fastighetsdriften och den operativa verksamheten åligger enhet Drift som också tillhör verksamhetsområde Fastighet. Verksamhetsområde Fastighet ingår i tekniska serviceförvaltningen där följande verksamhetsområden ingår: Städ, Måltid, Gata/park samt Vatten/avfall.

Verksamhetsområde Fastighet har drygt 30 medarbetare som arbetar med samtliga ingående fastighetsprocesser från tidiga skeden till förvaltningsfasen.

ARBETSUPPGIFTER
Då vår nuvarande chef ska gå i pension söker vi en enhetschef till fastighetsförvaltningen.
Som enhetschef har du bl.a. ansvar för:
- den administrativa- och tekniska fastighetsförvaltningen
- enhetens ekonomi, budget, uppföljning och resultat
- personal inom enheten Fastighetsförvaltning
- framtagning och uppföljning av verksamhetsplan, verksamhetsanalys och resultatmål
- kvalitetssäkring, nyckeltal och utveckling av arbetsprocesserna och rutiner för enheten i samverkan med enhet Drift inom verksamhetsområde Fastighet
- att delegationsordningar(tex arbetsmiljöansvar), lagar och förordningar efterlevs

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- leda, inspirera, motivera och skapa engagemang hos medarbetare inom enheten
- uppföljning, analys och utveckling av fastighetsrelaterade åtgärder
- ekonomisk uppföljning och redovisning
- förbereda och genomföra medarbetare- och lönesamtal
- leda arbetet med reinvesteringsplaner och underhållsplanering, PU
- leda den tekniska utvecklingen av fastigheterna enligt kommunens fastighetspolicy


KVALIFIKATIONER
Du har teknisk högskole- eller ingenjörsutbildning med inriktning mot fastighetsdrift, fastighetsförvaltning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Du har även mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, t.ex. fastighetsförvaltare, driftsingenjör eller annan befattning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Det är även meriterande om du tidigare har haft både personal- och budgetansvar.

Inom Motala kommun tror vi att ett gott ledarskap utövas av chefer som vill och drivs av att påverka verksamhetens resultat och utveckling. Därför söker vi dig som är engagerad, tydlig och har en förmåga att samverka på ett öppet och förtroendefullt sätt. Som person är du även trygg i dig själv och lyhörd samtidigt som du tänker strategiskt och har ett helhetsperspektiv.
Du sätter upp tydliga mål för din verksamhet, kommunicerar dem med dina medarbetare, håller tidplaner och följer upp resultat. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå de gemensamma målen. Vidare är du även förändringsorienterad och har förmågan att snabbt kunna dig sätta in i nya eller förändrade krav och förutsättningar och klarar av att lösa de problem som dyker upp längs vägen.
Du är god kommunikatör både i skrift och tal och har lätt för att skapa relationer.
God datorvana krävs även för denna tjänst.

Körkort med B-behörighet krävs.


ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 43 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se