merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Elektriker till Cramos byggetableringsavdelning i Malmö

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker.

Din roll
Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta mycket självständigt ute på fältet men även i grupp. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar både på centrat och ute i fält hos kund. Som elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att sträcka sig över hela region syd, med placering i Malmö.

Din profil

Du har minst 1 års erfarenhet som Elektriker · Du har ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat. · Du har B-körkort · Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift då arbetet innebär mycket kundkontakt. · Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det meriterande Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och trivs med nära kundkontakter. Därtill är du en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Vi erbjuder
Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten. Vi är stolta över våra engagerade medarbetare och har en kontinuerlig dialog för att ständigt förbättra oss. Målet är att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Ansökan
Vill du bli en av oss?Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är28februari 2019, men urvalkommer skelöpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Elena Grkovska, telefon: +46700 87 45 29.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se