merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Handledare 80% till Elof Lindälvs gymnasium

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?
I Kungsbacka växer framtiden.

Som en av landets främsta tillväxtkommuner satsar vi hårt på att ha en riktigt bra verksamhet och service med hög kvalitet för våra 77 000 invånare. I Kungsbacka är kunnande, öppenhet och självständighet i arbetet viktigt. Ett gott bemötande ska skapa trygghet för invånarna. Läs mer på www.kungsbacka.se.

Om oss
Elof Lindälvs gymnasium ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum. Skolan har omkring 1400 elever. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program, yrkesprogram, IM samt Gymnasiesärskolans nationella program. Skolenhet 2 söker en handledare till Introduktionsprogrammen. Du kan läsa mer om oss på www.eloflindalvsgymnasium.kungsbacka.se

Om tjänsten
Vi erbjuder ett vikariat på 80% med tillträde snarast och fram till den 14 juni 2019. I din tjänst  kommer du att arbeta med eleverna på Språkintroduktion både på lektionstid men även vara med eleverna på rasterna. Administrativa uppgifter kan tillkomma. I tjänsten ingår att hålla studiepass/läsgrupper eller liknande. Ditt arbete som handledare ställer höga krav på samarbetsförmåga och kräver en helhetssyn över elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer
Du har en pedagogisk utbildning och har arbetat med nyanlända tidigare. Du är intresserad av skolutveckling och vill tillsammans med rektor och programarbetslag utveckla lärandemiljöer som passar elevernas behov. Du vill även ge enskilda elever handledning för att de ska lyckas med sin utbildning. Du vill jobba med ett inkluderande förhållningssätt och har lätt för att samarbeta, både med personal inom skolan och med det omgivande samhället.

Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2018. Ansökningarna behandlas löpande.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se