merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionsledare Sammanbyggnad

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.
Din placering blir på affärsenhet Saab Aerostructures som utvecklar, industrialiserar och tillverkar flygplansstruktur för främst den civila men även till viss del för militära marknaden.
Produktion består av cirka 330 medarbetare uppdelat på fyra olika verkstadsområden: Airbus Sammanbyggnad, Boeing Sammanbyggnad, Civil Komposit och Militär Komposit.Din framtida utmaning
Produktionsledaren ska skapa förutsättningar för att alla medarbetare tar fullt ansvar för sina arbetsuppgifter genom att informera och kommunicera utifrån helheten. En viktig del i ledarskapet är att jobba med ständiga förbättringar samt tillse att verksamheten når uppsatta mål för att hela tiden sträva mot en effektivare och konkurrenskraftig verksamhet.
Du är del i att utveckla och tillämpa vårt produktionssystem genom att aktivt arbeta med våra leanprinciper.Du översätter övergripande mål till tydliga mål för den egna verksamheten och leder enligt företagets värderingar; kunnande, förtroende och vilja.
Förutom att du har ett personalansvar förväntas du som produktionsledare vara mycket "ute i produktion" och närvara i din verksamhet. Du har ansvar för tillverkningsresultat inom ditt område, vilket inkluderar effektivitet, kvalitet och leveransförmåga.Som produktionsledare kommer du att ingå i ledningsgruppen för Airbus sammanbyggnad och rapportera till verkstadschefen.

Den du är idag
Du har ledarerfarenhet genom tidigare personalansvar alternativt projektledning. Det är mycket meriterande om du tidigare varit produktionsledare inom verkstadsindustri samt genomfört ledarskapsutbildningar.
Som ledare är du driven och engagerad med stor närvaro i verksamheten. Du har förmågan att skapa och leda ett lag bestående av medarbetare med olika egenskaper, kunskaper och bakgrunder. Du drivs av att jobba med ständiga förbättringar samt av att ha god verksamhetskunskap och är prestationsorienterad. Ditt ledarskap präglas av driv, tydlighet, struktur samt prestigelöshet.
Då rollen innebär mycket samarbete och kontaktytor är det viktigt att du som person är en lagspelare som kan stötta och utmana, att du är duktig på att bygga relationer och har lätt för dialog.
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se