merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Automationstekniker

Codeq AB grundades 2005 och har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm.

Affärsidén är att vara en stark helhetsleverantör inom kompetensförsörjning och vi arbetar främst med rekrytering av tjänster till tekniknära och tillverkande företag och är bäst på tekniker, ingenjörer och ledare.

 

Vi har ett flera kunder som febrilt letar efter duktiga medarbetare med inriktning Automation och PLC-programmering. Vi  vill därför komma i kontakt med dig som är, eller som är på väg att bli, en fullfjädrad automationstekniker.

Vi har såväl nationella och internationella kunder, men gemensamt för dem är att de ligger långt fram när det gäller teknikutveckling och att de därmed kan erbjuda stimulerande arbetsinnehåll för den teknikintresserade.  

Utifrån din kompetens anpassas arbetsuppgifterna inom nedanstående områden:

• PLC-programmering
• Systemansvar för tilldelat projekt.
• Drifttagning/Testning.
• Delta i utvecklingsprojekt


Din bakgrund kan variera, men vi tror att du under ett par år har arbetat som automationsingenjör, programmerare, eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom PLC, felsökning och drifttagning av maskinutrustning.

Kunskaper om robotprogrammering, CNC-programmering och HMI-programmering är meriterande.

Kunskaper i teknisk engelska är viktigt för att kunna agera i en internationell miljö.

I din yrkesroll förväntar vi oss att du är en bra problemlösare, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt sätt kan hantera kundrelationer. Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. 

I denna rekrytering samarbetar kunderna med Codeq AB. Information om företagen och tjänsterna lämnas av Christer Johansson, 0393 – 77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Tjänsterna är placerade i Jönköping, eller Värnamo. Du bör tycka om och ha möjlighet att resa, då drifttagningar förekommer över hela världen. 

Ansökan senast 2019.01.08 via  www.codeq.se. Löpande urval tillämpas

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se