merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Vi erbjuder
Paramedicinska sektionen vid Danderyds sjukhus AB består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och dietister. Fysioterapin har ca 40 medarbetare fördelade över två enheter- Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten. 
Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till Ortoped- och reumaenheten. I arbetet ingår framförallt bedömning och behandling av ortopedpatienter i sluten vård. Även arbete i öppen vård kan bli aktuellt. Meriterande är erfarenhet inom reumatologisk fysioterapi eller intresse för området. Anställningen är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöring.  
 
Handledning och undervisning av studenter kommer ingå i uppdraget samt viss helgtjänstgöring.  
Vår enhet har nyligen genomgått en renovering och vi har nu nyrenoverade, ändamålsenliga lokaler.  
 
Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t.ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. 
    Vi söker Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och meriterande är erfarenhet av att arbeta på akutsjukhus gärna inom området ortopedi och/eller reumatologi. Vi söker främst en medarbetare som tycker om att arbeta med patienter i slutenvård och som vill driva och utveckla arbetet på vårdavdelning.   Kvalifikationer Krav: Leg fysioterapeut/sjukgymnast   Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se