merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef Personal och Lön till Järfälla kommun

Om arbetsplatsen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb.Socialförvaltningen i Järfälla kommun ansvarar för områdena äldreomsorg, funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Vi är engagerade och kompetenta medarbetare som finns till för våra invånare och som vill erbjuda en socialtjänst med god kvalitet. Vi tror på att vi gör det bättre tillsammans och att vi med mod, engagemang och flexibilitet gör skillnad!Avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd inom socialförvaltningen har i uppdrag att ge stöd till alla verksamhetsområden inom förvaltningen. Avdelningen samordnar funktioner bland annat utredningar, upphandlingsstöd, uppföljning, ekonomi, kommunikation, systemförvaltning, personal- och nämndadministration.Vid årsskiftet 2018/2019 kommer avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd att gå in i en ny organisation, vilket innebär att en ny enhet inrättas, Enheten för personal och lön.

Vi söker nu en enhetschef till den nya enheten, som kan vara en nyckelspelare, att genom sitt ledarskap kunna inspirera, leda och utveckla medarbetare och chefer.Arbetsuppgifter

Du kommer att leda en enhet med ca 16 engagerade medarbetare inom HR, bemanning, rekrytering och personaladministration. Enheten har i uppdrag att ge stöd till alla verksamhetsområden inom förvaltningen. Inom enheten ingår också ett särskilt uppdrag att tillgodose vikarier och vara behjälplig i rekrytering mot såväl myndighet och egen regi. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar, samt ingår i avdelningens ledningsgrupp.Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av generella HR-frågor i offentlig verksamhet samt erfarenhet av facklig samverkan. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i kommunal juridik. Du kan coacha, delta och vägleda i frågor som arbetsmiljö, medarbetarskap, rekrytering, bemanning, rehabilitering, arbetsrätt, personaladministration mm. I denna roll är du en nyckelspelare, som genom ditt ledarskap kan inspirera, leda och utveckla medarbetare och chefer. Vi ser att du har en akademisk examen med inriktning HR.

Dina personliga egenskaper

I denna roll som Enhetschef för Personal och Lön lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett öga för helheter och goda processer. Du är öppen för nya synsätt och tycker om att samarbeta. Som ledare är du trygg i din roll och i ditt ledarskap, kommunikativ och förhåller dig till situationer på ett väl anpassat sätt.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Järfälla kommun med HRM Affärsutveckling.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på bifogad länk. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast måndag 7 januari.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jimmy Svensson, jimmy.svensson@hrmab.se, alt. Amanda Norstedt, amanda.norstedt@hrmab.se, tel. 08-556 088 60.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se