merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicemedarbetare för Ystad Vaktmästeri och Lokalvård

Gör skillnad. Varje dag.

Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella fastighets- och servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Som organisation är Regionservice just nu inne i ett dynamiskt och spännande skede där utveckling och harmonisering av servicetjänster ligger högt på agendan. Vi är 1 600 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter nästan fyra miljarder kronor årligen.

På Lokalvårdsenheten i Ystad är vi 18 medarbetare. Vi arbetar i team där vi lägger stort värde i att bidra till en varm och stöttande arbetsmiljö. Genom att utföra lokalvård, inklusive golvvård, ser vi till att alla utrymmen på lasaretten hålls rena och fina. Som på alla sjukhus förekommer det ibland smittor och då rycker vi ut med vårt smittstädningsteam. Vi arbetar efter Region Skånes värderingar och lägger stort värde i att utföra vårt arbete med hög kvalité och ge god service åt vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som är intresserad av att ingå i vårt team i Ystad. Annonsen avser en visstidsanställning som servicemedarbetare för vaktmästeri och lokalvård medan vikariatet är placerad på lokalvården.

Dina arbetsuppgifter innefattas av lokalvård, periodiskt underhåll och kombi-maskinkörning. Du förväntas, liksom oss andra i teamet, att skapa en god inomhus- och arbetsmiljö genom professionellt utförd städning. För att uppnå hög kvalité i vårt arbete använder vi oss av INSTA800 och dansk hygienstandard.

Du arbetar på sjukhusområdet sida vid sida med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare och annan vårdpersonal. I ditt dagliga arbete har du även nära kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Visstidsanställningen ska tillsättas snarast t.o.m. 2019-08-31 på heltid. Du kommer att har varierande arbetstider mellan 06.00-19.00, vilket kan komma att förändras under tiden. Det är viktigt att du kan vara flexibel mellan vaktmästeri och lokalvårds sysslor.

Vikariatet inom lokalvården gäller 2019-01-02 t.o.m. 2019-08-09 på heltid. Dina arbetstider kommer att vara mellan 10.00-19.00 måndag-fredag samt viss helgtjänstgöring.

Anställningen inleds med en individuellt anpassad introduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse av lokalvård i sjukhusmiljö. Godkänd gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Vidare har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Har du genomgått utbildning och är certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY-utbildning, alternativt PRYL, eller har annan likvärdig utbildning är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har utbildning i INSTA800 och DS Hygien samt erfarenhet av golvvård och kombimaskiner.

Som person lägger vi stort värde vid att du är trygg i din yrkesroll. Du är flexibel och har god förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare söker vi dig som tycker om att samarbeta och ser ett högt arbetstempo som en utmaning snarare än ett problem. Vi förutsätter att du är arbetsvillig och inte är rädd för att ta tag i även de tuffare och tyngre arbetsuppgifterna. Vi är mycket måna om att hitta rätt personer till tjänsterna och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna annonsering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se