merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef för socialtjänstens enhet för barn och unga

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla arbetet med barn och ungdomar i åldern 0-20 år och deras föräldrar. Barn och unga består av två enheter och ingår tillsammans med två andra enheter i Individ- och familjeomsorgen. Vi söker en kollega till vår enhetschef inom barn och unga. Vi intensifierar arbetet med att förbättra barn och ungas möjlighet till insatser på hemmaplan.

Idag arbetar ett drygt 30-tal medarbetare fördelat på två enheter, indelade i olika grupper samt öppenvård. Enheterna har varsin teamledare som har ärendeansvar. Som enhetschef har du ett självständigt ansvar för enheten direkt underställd verksamhetschefen. I uppdraget ingår nära samarbete med såväl interna som externa samverkanspartners, med ett särskilt fokus på att utveckla god samverkan med skola, hälso- och sjukvård samt våra egna insatser för ett bättre nyttjande av resurser. Särskilt viktigt är samarbetet mellan barn och ungas båda enheter.

Som enhetschef har du totalansvar för verksamhet, medarbetare, ekonomi och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.
Vi lägger stor vikt vid kvalitetssäkring och metodutveckling och har sedan 2012 BBIC licens. Viktiga uppdrag blir att driva utvecklingsarbetet för familjehemsvården samt leda arbetet med att utveckla arbetet med tidiga insatser och hemmaplanslösningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för barn- och ungdomsfrågor och vill arbeta med utveckling och spännande utmaningar. Du har socionomexamen och arbetslivserfarenhet från socialtjänsten. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från området barn och ungdom.

Goda ledaregenskaper är en förutsättning, du är mål och resultatinriktad samt har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbeten, kan entusiasmera och leda dina medarbetare mot uppställda mål. Det är viktigt att du är tydlig och har god förmåga att kommunicera budskap och förväntningar. Som person har du en god samarbetsförmåga och en personlig mognad.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se