merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medarbetare till teknisk serviceavdelning

Har du ett stort intresse för teknik och hemelektronik? Vill du ha ett arbete där du kombinerar praktisk felsökning med systemadministration? Då kan tjänsten som medarbetare på serviceavdelning vara något för dig!

Om tjänsten
Som servicemedarbetare kommer du jobba på vår kunds serviceavdelning där du kommer hantera registeringen av serviceärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera defekta produkter för att därefter registera ärendet i företagets system. Därefter kommer du antingen skicka ärendet och produkten vidare för repreration. Rollens tonvikt kommer därför ligga på felsökning samt systemadministration. Du kommer ingå i ett mindre team som arbetar nära kundtjänsten och servicedisken där du även kommer ha kontakt med externa serviceavdelningar via mail.

I din roll som reparatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Felsökning och kontroll av produkter
- Systemadministration/ärendehantering
- kontakt via mail

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och hemelektronik som har god vana av att arbeta med datorer och system.Har du tidigare erfarenheter av serviceärenden eller ärendehantering är detta meriterande. Som konsult är det krav på körkort och en viktig del i tjänsten är att du har god datorvana. Då det förekommer mailkontakt är det viktigt att du kan hantera det svenska språket.

Vidare ser vi att du som person tycker om problemlösning och är analytisk. Du drivs av att hitta lösningar och har en god förmåga att hantera datorsystem. Noggrannhet är viktigt i tjänsten lika så din förmåga att arbeta enskilt.

Viktigt för tjänsten är:
- Intresse och kunskap kring teknik/elektronik
- Dator- och systemvana
- Körkort och behärska svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med start 7:e januari. Till att börja med är uppdraget tänk att löpa till juni 2019 med stor chans till förlängning för rätt person. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas 7:e januari och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen Isak Ahlvik via 0736 84 77 62

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, serviceavdelning, system, systemadministration reparatör, support, elektronik, montering, lödning, teknik, viared, adecco, Borås

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se