merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande rektor till Linnéskolan

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att växa i ditt ledarskap och arbeta med många olika uppdrag så som att leda, planera och utveckla skolans pedagogiska arbete utifrån delegation och tillsammans med rektor. Du ska aktivt delta i den dagliga verksamheten och skapa förutsättningar för elever och medarbetare i arbetet mot att nå uppsatta mål. I arbetet ingår även hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbete samt föräldrakontakter. Fördelningen av elev-, personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar beslutas inom ramen för rektors inre organisation.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av en arbetsledande roll, gärna inom offentlig förvaltning eller från någon form av pedagogisk- och/eller utbildningsverksamhet. Även rektorsutbildning är meriterande.

Vi ser att du har en mycket god IT-kompetens då du kommer att arbeta i ett antal olika verksamhetssystem exempelvis Visma, WinLas och Office 365.

För uppdraget krävs ett flexibelt förhållningssätt samt en god förmåga att se till hela verksamhetens förutsättningar och behov, och samtidigt ansvara för egna specifika ansvarsområden. Som person har du goda ledaregenskaper, är närvarande och har förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare. Du har ett demokratiskt arbetssätt samt har en förmåga att se orsak och verkan i verksamheten.

Vi utgår från att du är trygg i din profession, positiv, målinriktad, och organiserad samt har en stor drivkraft när det gäller skolans utvecklingsprocesser. Mångfald ser du som en tillgång i verksamheten. Du är kommunikativ men har även förmågan att vara en god lyssnare. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar, medarbetare och övrig skolledning.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Vilka är vi?
Hösten 2016 blev Linnéskolan en F-9-skola och har nu närmare 450 elever i F-9. Eleverna på vår skola har olika bakgrund och är från världens alla hörn. Vi arbetar tillsammans i en gemensam skola och för att bidra till ett öppet samhälle. Vår målsättning är att ge varje elev möjligheter att utvecklas och bli sitt eget bästa genom god lärmiljö och lustfyllt lärande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %, med start snarast efter överenskommelse.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Sista ansökningsdatum är till 2019-01-02.
Välkommen med din ansökan via extern länk nedan tillsammans med CV och personligt brev. Förstaintervjuer kommer att hållas 10 och 11/1. Andraintervjuer kommer att hållas 16/1 på eftermiddagen och 18/1 på förmiddagen.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se