merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Löneadministratör

Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Fagersta, Avesta, Hedemora, Norberg och Skinnskattebergs kommun har en gemensam nämnd för lönehantering, Västmanland-Dalarnas Lönenämnd. Den för de så kallade FAHNS-kommunerna gemensamma löneförvaltning har sitt säte i Norberg. Då en av våra medarbetare går i pension i vår söker vi nu en ny kollega till en utvecklande tjänst som löneadministratör med varierande arbetsuppgifter inom löneområdet.

Arbetsuppgifter
Du skall ingå i det team på cirka 19 medarbetare, som svarar för löne- och pensions-hantering av drygt 9000 löner i FAHNS-kommunerna samt samverkansorgan och bolag. Lönesektionen svarar även för pensions-, försäkringsfrågor och systemförvaltning. Det är ett komplext och omväxlande jobb. Vi strävar efter att effektivisera och digitalisera det som är möjligt och gynnsamt för alla, och arbetet är under ständig utveckling!

Kvalifikationer
Erfarenhet av IT-baserat administrativt arbete inom löne- och pensionsområdet. Kunskap om lönesystemet VISMA Personec P och självservice är meriterande. Vi ser gärna att du har god kommunal avtalskunskap. Du bör även ha arbetat med information och support till personal samt behärskar Office-paketet. Löne-specialistutbildning eller motsvarande är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Då det ställs höga krav på noggrannhet vill vi att du som söker är strukturerad i ditt arbetssätt med en förmåga att kunna prioritera dina uppgifter. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp med andra.

Norbergs kommun erbjuder rökfri arbetstid.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar om jobbet kan du få av lönechef, Carina Sjöberg, tfn: 0223-291 03
Facklig information: Vision, Martin Grönstrand, tfn: 0223-290 68

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se