merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Butikschef/Projektledare – För kunds räkning, Södra Stockholm

Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vi söker en Butikschef som även kan leda projekt för butikens kunder. Som Butikschef ansvarar du för enhetens budget och resultat samt har totalansvar för personalen. Butiken har en personalstyrka på 4 personer och omsätter ca 20 miljoner om året.

Företaget har en familjär känsla och finns representerade på ett 30-tal orter runt om i Sverige. De säljer produkter/sällanköpsprodukter med tillhörande service med tydliga säljtoppar. Produkterna är ständigt aktuella och servicenivån till kunderna är hög. Organisationen är platt med korta beslutsvägar och som Butikschef rapporterar du till Regionchefen.

Din profil och bakgrund:
- Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar.
- Dokumenterad erfarenhet av att leda personal.
- Erfarenhet av projektstyrning.
- Van att beräkna offerter och sätta tidsplaner för butiken och sitt team
- Klarar av och hantera stress framför allt under försäljningstoppar
- Van att sätta upp mål med uppföljning
- Noggrann lugn och metodisk
- Intrigitet
- Lösningsfokuserad

Du har hög social kompetens och kan hantera olika personligheter. Har du även erfarenhet av sällanköpsvaror är det en merit men inget krav.

Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten tillsammans med ditt team. Till detta krävs att du är lösningsfokuserad och idérik.

Tjänsten kräver att du har körkort.

Placering: Huddinge
Tjänsteomfattning: Heltid 100%
Lön: Fast månadslön samt vissa rörliga ersättningar baserat på resultat
Arbetstider: Butiken har öppet måndag till lördag. Initialt kommer du även arbeta ett antal lördagar för att sedan arbeta mer måndag till fredag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se