merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kyltekniker till en NIBE och Bosch installatör (Boende kan ordnas)

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker en kyltekniker till en etablerad kund inom värmesidan i Göteborgsregionen. Företaget arbetar med välkända varumärken som NIBE och Bosch. Möjlighet till centralt boende i Göteborg finns att tillgå.

Du som vill ha utmaningar och utvecklingsmöjligheter, är skicklig och effektiv, har hög ambitionsnivå, så är denna arbetsplats utöver det vanliga. Företaget har idag 14 medarbetare med hög ambitionsnivå och yrkeskunskap. Bra sammanhållning samt trevliga lokaler. Du erbjuds en spännande, utvecklande samt självständig tjänst och kommer vara en viktig medarbetare i företaget.Arbetsuppgifter:- Som kyltekniker kommer du till största delen att arbeta ute på fältet, mestadels hos privatpersoner. Arbetsuppgifterna varierar inom service, installation, felsökning, ombyggnationer och utbyte av värmepumpar. Vi söker dig som:- Har erfarenhet som kyl- och servicetekniker.- Kylteknisk utbildning, el-kunskap.- Kylcertifikat klass 2 - Är självgående och har mycket goda kunskaper inom kyla.- Är idérik, serviceinriktad, social, självgående, noggrann och ansvarstagande.- Har B-körkort Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR på telefonnummer 0707-899606.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se