merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef HSR

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.
Välkommen att läsa mer på www.leksand.se.

Just nu söker vi en
Enhetschef till HSR enheten
Snart är det dags för vår enhetschef inom HSR att gå i pension, därför söker vi dig som vill vara med och fortsätta driva verksamheten framåt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en enhetschef till hälso-, sjukvård- och rehabenheten, vilket inkluderar hemsjukvården, särskilt boende och rehab. Som enhetschef ansvarar du för verksamheten , budget, personal och arbetsmiljöfrågor. Enhetschefen ingår i chefsnätet för vård och omsorg. Du kommer att vara en del i att driva det systematiska kvalitets- och utvecklingsarbetet inom vår verksamhet. Du driver processer i flera steg genom att planera, följa upp och utveckla verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Om arbetsplatsen
Sektorn för vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, hemtjänst, LSS och särskilt boende. Sektorn har cirka 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg som är baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

HSR ansvarar för hälso, sjukvård och rehabilitering i Leksands kommun. På enheten arbetar arbetsterapeuter, distriktssköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och sjuksköterskor, totalt 35 medarbetare.


Din profil
Vi söker en flexibel och lojal enhetschef med tydligt ledarskap och personlig mognad till HSR-enheten. I rollen behöver du vara mål- och resultatorienterad samt har en hög ekonomisk medvetenhet. Du är kreativ, strukturerad och strategisk i ditt arbetssätt. Du är också en driven, självständig och kommunikativ ledare som har förmåga att utveckla goda relationer.

Adekvat högskoleutbildning gärna inom yrkesområdet. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande.

Vi erbjuder vår nya medarbetare
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.
Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se