merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Miljöhandläggare

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Recycling är en produktions- och återvinningsverksamhet inom Swerock AB och bedriver verksamhet inom fyra regioner i Sverige. Det går bra för oss och därför söker vi nu dig som vill arbeta som miljöhandläggare tillsammans med vårt team av specialister inom miljö och masshantering i region Syd.

Om tjänsten

Som miljöhandläggare hos oss får du ett självständigt arbete där du arbetar med anmälnings-och tillståndsfrågor samt tillser att vi lever upp till kraven i de beslut som meddelats. Tillsammans med våra operativa produktionsenheter undersöker du nya lokaliseringar för verksamheter, gör miljöbedömningar och upprättar miljökonsekvensbeskrivningar. Du ansvarar för myndighetskontakter, granskar miljörapporter och bevakar direktiv och lagförändringar samt följer upp ärenden hos kommuner, länsstyrelser, mark- och miljödomstolar m.fl. Du är ett bollplank till produktionen gällande praktisk hantering i verksamheten för efterlevnad av lagar och regelverk.

Kompetenser och kravprofil

För att lyckas i detta arbete är det viktigt att du är strukturerad, ordningsam, utåtriktad och en duktig kommunikatör både muntligt och i skrift. Eftersom du kommer att ha många kontakter behöver du vara bra på att samarbeta och komma med konstruktiva lösningar på frågor som kan uppstå både internt och externt med andra aktörer inom branschen.

Du har för arbetet lämplig högskoleutbildning samt erfarenhet och kunskap om avfallsverksamheter och bygg- och anläggningssektorn. Liknade arbetsuppgifter inom tillsynsmyndigheter eller som miljökonsult med erfarenhet av miljöjuridik, prövning, förvaltning och tillsyn av miljöfarliga verksamheter är meriterande. B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se