merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Undersköterska samt sjuksköterska, vikariat, till Labbmedicin i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Inom Klinisk Kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. I vårt uppdrag ingår också att bedriva forskning och utveckling, utbildning och undervisning samt att fungera som konsult och expertstöd gentemot våra beställare.

Nu söker vi en serviceinriktad en undersköterska samt sjuksköterska med stort patient- och kundfokus till vår provtagning och provmottagning!


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär att i grupp men även självständigt utföra varierande arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Tjänsten innefattar venös- och kapillärprovtagning på vuxna och barn, analysarbete och preanalytisk provhantering, funktionsundersökningar, att instruera patienter i egentest, remissregistrering, receptionsarbete samt all hantering kring provernas flöde på provmottagningen.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Vi önskar att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet, förtroende samt samarbete mellan arbetskamrater och närmaste chef. Vidare kommer du att medverka vid verksamhetsutveckling samt föreslå förändringar och förbättringar som kan leda till bättre arbetsmiljö och att resurser nyttjas på bästa sätt med patientfokus för framtidens sjukhus.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang. Det innebär exempelvis möjligheter för dig att bli handledare, hjärt- och lungräddningsinstruktör samt att ta del av utbildningar som är relevanta för rollen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är undersköterska med behörighet att verka i Sverige samt dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka i Sverige. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom venös- och kapillärprovtagningen, samt erfarenhet av patientbemötande och kundkontakt.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

Du som söker ser datorn som ett naturligt arbetsredskap och för att du ska trivas hos oss är det av stor vikt att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, likaså har du ett gott bemötande och förståelse för våra patienter. Vidare förväntar vi oss att du är noggrann och välstrukturerad i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se